Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premierek és folytatások a Comedy Central műsorán

2019. január 09. - Ádám // emTV.hu

Mint azt már sok helyütt elmondtam és leírtam, törzsnézője vagyok a Comedy Centralnak. Ennek köszönhetően kívülről tudom az Agymenők végeláthatatlanul loopolt epizódjait, a tényleg nagyszerű promó producerek által készített ajánlókat, és úgy szinte mindent, ami napi huszonnégy órában látható a humorcsatornán. Ezek után talán mondanom sem kell, hogy mennyire várom egy-egy engem is érdeklő sorozat új részeinek felbukkanását. A rengeteg ismétlés között pedig szerencsére rendszeresen vannak premierek, ezért a Viacom kommunikációs vezetőjének küldött levelemben kérdeztem rá egy-két általam is várva-várt sorozat, többek között A Goldberg és Modern család, a Kúria, és Az ifjú Sheldon folytatására.

comedycentral_cover.jpg

Állítom, hogy A Goldberg család (The Goldbergs) a második legjobb retro-komédia-ever az Azok a 70-es évek show (That '70s Show) után. Igaz, hogy témájában és stílusában akkora a különbség, mint a Jenkintown és Point Place közötti távolság, viszont kedves, szerethető, s még Sean Giambrone sem tudja elrontani. A fiatal színész alakítja a sorozat alkotójának, Adam Goldbergnek ifjúkori karakterét, miközben a nyolcvanvalahányban játszódó "visszaemlékezéseket" a felnőtt Adamként Patton Oswalt (Kapácsy Miklós) narrálja.

A sorozat első négy évadát már bemutatta a Comedy Central, a folytatás pedig tavasz végén várható! Azt, hogy a tengerentúlon Lainey (AJ Michalka) főszereplésével készülő, Schooled címmel épp ma induló spin-offja látható lesz-e a csatornán, egyelőre nem tudni. Szűcs László, a csatorna kommunikációs igazgatója szerint a spin-offról egyelőre még túl korai beszélni, meg kell várni, hogyan alakul a sorsa az ABC-n, illetve hogy a Black-ish/Grown-ish receptjét követve inkább vígjáték és tanmese, vagy a Goldbergékhez hasonlóan aktualitás- és különösebb tanulságmentes vígjáték lesz-e.

Ennyit Goldbergékről, mert hogy valójában sokkal jobban érdekelt, hogy mikor érkezik meg magyar nyelven a Kúria (Another Period), melynek első évadát jelenleg szombaton 24:00-kor ismétli a csatorna. A reality szerűen forgatott történelmi szatíra a betegesen gazdag nácisztikus arisztokrata Bellacourt család és az alkalmazásukban álló szerencsétlenek életét követi nyomon, de valami eszméletlenül morbid stílusban. Ez az a sorozat, ahol a fiú és lány nemű ikertestvérek vérfertőző szerelme a legkevesebb, ami megtörténhet. Ráadásul a második évadra sem kell várni soká, ami január végén, míg a harmadik szezon az év második felében érkezik a Comedy Centralra.

Jó hír a Modern család (Modern Family) rajongóknak, hogy amint a csatorna illetékesei (Szia, Zoli!) megtalálják a legjobb időpontot a kilencedik évad startjára, azt követően a tizedik zárószezont (melyben meghal az egyik családtag) a két évad közti szünet nélkül vetítenék. Az Ifjú Sheldon (Young Sheldon) második szezonja is odébb van még; a folytatást az Agymenők (The Big Bang Theory) itthon nem rég indult befejező évada utánra tervezik.

A műsorok közti reklámszünetekben látható fillerek közül most a Susogós Mackók húsz epizódja van képernyőn, ám hamarosan kis időre búcsúznunk kell Brendontól és Sanyától. Van arra szándék, hogy idén új epizódok készüljenek a mini-bábsorozatból, az viszont biztos, hogy Janklovics Péternek és Kovács András Péternek idén is elmennek otthonról, és az úszómesteres, pincéres, télapós és taxis évadok után újabb szakmát figurázzanak ki.

Továbbá nem rég derült ki, hogy a Jeff és az űrlények (Jeff & Some Aliens) című animációs sorozat február 26-tól keddenként 23:30-kor lesz látható a Rajzfilmkedd blokkban, mely így a Rick és Morty-t váltja.

emTV.hu // Viacom

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8414548024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása