Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

Totalcar új évad, 20:00, doQ

2012. október 17. - Flankerr

ajanlo.jpg2002. szeptember 7. Ekkor kezdődött a magyar televíziózás legjobb autós műsorának története. Bazsó Gábor és Winkler Róbert, a totalcar.hu szerzőpárosa ekkor indította el a Totalcar adásokat a TV2-n. Egyedi hangulatú, és kreatív ötletekkel bőven megspékelt tesztjeik nézők százezrei számára tették újra élvezetessé a magyar autótesztelő műsor műfaját. Ezzel a felütéssel indul ma a Totalcar új évada 20:00-kor a doQ-n.

Nem akarom sokáig ragozni: eljutottam a mai adás egyik forgatására, és beszélgettem is Bazsó Gáborral a csatornaváltásról és a műsorról. Itt, itt, és itt írtam a régebbi adásokról. Apró érdekesség, hogy a legelső adásban, és a ma estiben is szerepel majd egy 7-es BMW. Akinek nincs doQ-ja, megnézheti majd az adást a Totalcar TV oldalán. Az 5/5-s ajánlási pontszám nem kérdés, szórakozásra fel!

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr734853863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása