Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A tizennegyedik évadban is Mondj igent a ruhára

Készülődés a Nagy Napra a legszebb ruhákkal

2016. július 15. - emTV.hu

Mi lehet izgalmasabb annál, mint a nagy nap előtt szebbnél szebb ruhák közül kiválasztani azt, amely a legjobban illik a menyasszonyra? A Mondj igent a ruhára a tizennegyedik évada még több meglepetéssel, sztárvendéggel és menyasszonyi idegösszeomlással tér vissza a TLC-re.

Tovább

Vasárnap hulladék nélkül maradhatunk

Hugh Fearnley-Whittingstall a fogyasztói társadalom ellensége

A brit televíziós szakács és újságíró a vissza a természethez filozófia hű követője. Saját fenntartható gazdálkodását vezeti, nagy környezetvédő hírében áll, és valószínűleg ő az egyik legnagyobb ellensége a fogyasztói társadalomnak. Hulladék nélkül című műsorában a pazarlásra figyelmeztet.

Tovább

Vasárnap érkezik az Édesvízi szörnyek nyolcadik évada

Florida partjainál egy ijesztő lény terrorizálja az embereket

Jeremy Wade extrém horgászt semmilyen rémisztő történet nem tartja vissza attól, hogy a helyszínre utazzon és feltárja az okokat. Vasárnap esténként az Édesvízi szörnyek a nyolcadik évadával tér vissza, melyben Jeremy ezúttal az óceánban kutat lenyűgöző és rémisztő vízi élőlények után.

Tovább

Holnap indul Bede Robi új főzőműsora a TV Paprikán

Az ország imádott mesterszakácsa friss műsorral jelentkezik a hétvégén

Bede Robi tizenkét éve főz a csatornán, eddig huszonöt műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja holnap a TV Paprika legújabb, saját gyártású, Bede Róbert mesterfogásai című műsorában.

Tovább

Kedden érkezik A falka a Filmcafé-ra

Várkonyi Andrea is szerephez jut

Évekkel azután, hogy megharapták, Elene Michaels fényképészként dolgozik Torontóban, és minden erejével azon van, hogy kilétét titokban tartsa. A falka (Bitten) Kelley Armstrong nagy sikerű Otherworld című könyvsorozatának alapján készült, amely a világ egyetlen női vérfarkasáról szól.

Tovább

Négy órás műsorszünet lesz a TV2 csatornáin

Frissítik a kijátszó rendszert

Két hét múlva csütörtök éjjel négy órás adásszünet lesz a TV2, a SuperTV2, a Fem3 és az egyébként most hétfőn indult Mozi+ csatornán. A július 28-án hajnali kettőtől reggel hatig tartó műsorszünet alatt az adáslebonyolító kijátszó rendszerének frissítését végzik, amely teljes leállást igényel.

Tovább

Újszerű szórakoztató portállá alakult a VIVA TV weboldala

A csatorna új oldalában már benne van a #yolo faktor

Mobil eszközökre kihegyezett dizájnnal szórakoztató magazinos webportállá átalakult a VIVA TV weboldala. A fiatal generációnak szóló és a fiatalok online felhasználói igényeit szem előtt tartó portálon az eddiginél is több zenei, életmód és celebhír olvasható, még több videó látható.

Tovább

Luxusnyaralás kicsit másképp

Elegáns szállodák helyett a helyiek valós életkörülményei

Mit éreznél, ha a tervezett luxusnyaralás helyett lényegesen szerényebb körülmények között kellene tölteni a vakációt? A TLC új sorozatában olyan nyaralókat mutat be, akiket eltérítenek eredeti tervüktől, és az elegáns szállodák világa helyett a helyiek valós életkörülményeivel kerülnek szembe.

Tovább

Augusztusban folytatódik a Fear the Walking Dead

A halál bárhol utolér

Hamarosan a második felével folytatódik a Fear the Walking Dead második évada. Ahogy már megszokhattuk, az új epizód az amerikai premierrel egy időben, augusztus 22-én hajnali háromkor debütál az AMC-n. Szinkronos ismétlés ugyancsak a megszokott módon, aznap este tíz órától lesz látható.

Tovább
süti beállítások módosítása