Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Supermannel tér vissza Supergirl a Viasatra

Országos premierként érkezik a sorozat második évada

2017. május 31. - emTV.hu

A jövő héten dupla epizódokkal tér vissza Kara Zor-El, azaz Supergirl, hogy folytassa a harcot a gonosz ellen National Cityben. A második évadban nem más lesz a segítője, mint saját unokatestvére, azaz Acélember, aki már az első két részben feltűnik, és teljes szerepet kap a második évadban.

Tovább

Ma indul a Mike & Molly ötödik évada

Hollywood kedvenc komikájából sosem elég

Egy ideig a délutáni sávban volt látható, majd tavaly év elején a Comedy Central átalakította a programot és a Mike and Mollytlanítás keretén belül elpakolta a sorozatot. Aki szerette, az most örülhet, hiszen itthon eddig nem látott részekkel, az ötödik évaddal tér vissza, méghozzá főműsoridőben.

Tovább

A Mélyvíz második évadának forgatásán jártunk

Kovács András Péter és Janklovics Péter ismét Endi és Palibá bőrében

Kovács András Péter és Janklovics Péter főszereplésével az elmúlt héten forgatták a Mélyvíz második évadát a Comedy Central számára. A rövid epizódokból álló sorozat idei szezonjában ezúttal a két humorista nem úszómesterek, hanem pincérek szerepébe bújnak.

Tovább

Új csatornát indít az RTL Magyarország

Júliusban megszűnik a Film+2, indul az RTL Gold

Új szórakoztató csatornát indít a Film+2 helyén az RTL Magyarország. A július 3-án startoló RTL Gold műsorán tulajdonképpen az RTL Klub saját gyártású produkcióit nézhetünk újra, de az ismétlések mellett ide érkezik Nádai Anikó új beszélgetős mónikasója is, ahová már várják a jelentkezőket a…

Tovább

Gyereknapi promó a Paramount Channeltől

Nickelodeon játszóházzal startol az idei LEGO Store Show

Különleges videót készített gyereknapra a Paramount Channel! A videóban gyerekek kérik fel többek között Meg Ryant, Meryl Streepet, Kate Winsletet, Jim Carreyt és Robert De Nirot is, hogy egy napra adják át nekik a terepet a filmcsatorna műsorán. Ezen felül lesz LEGO Show és Nickelodeon játszóház…

Tovább

Öt rövid színes a Star Trek: Discovery-ről

Például, hogy mit gondol LeVar Burton az új sorozatról

Ez elmúlt egy hétben igencsak megnőtt a közösségi aktivitás az új Star Trek sorozat háza táján. Bár a címszereplő csillaghajót azóta sem láthattuk és újabb érdemi információt sem tudtunk meg a szériával kapcsolatban, addig is megmutatjuk nektek, hogy miről twittelnek a sorozat szereplői és készítői.

Tovább

Ezt láttuk a Star Trek: Discovery trailerében

Összeállításunkban elemezzük a látottakat

Csütörtökön a CBS Upfronts eseményén mutatták be az ősszel érkező új Star Trek sorozat első, élőszereplős előzetesét. A bő két perces promó látványvilága sokakat meggyőzött, és túlnyomórészt pozitív kritikákat kapott. Nézzük mit láttunk, és milyen következtetéseket vonhatunk le.

Tovább

Interjú a USS Discovery kapitányával

Isaacs: "A Discovery valami egészen új, mégis nagyon ismerős lesz!"

Jason Isaacs a hivatalos casting hírek óta először nyilatkozott a Star Trek: Discovery-ről. A címszereplő hajó kapitányát alakító Isaacs a GoldDerby-nek adott interjúban elsősorban a The OA című misztikus drámasorozatban játszott karakteréről beszélt, de a riporter a Discovery-ről is kérdezte.

Tovább

Két és fél perc a Star Trek: Discovery-ből

Gyönyörű látványt, több epizódot és háttérműsort kapott a sorozat

A CBS szerdán mutatta be őszi naptárát a hirdetőiknek, és ennek kapcsán egy közel két és fél perces first look trailert is közzétettek a Star Trek: Discovery-ről, mely az első a sorozattal kapcsolatos videós anyag a februári teaser óta. Lenyűgöző látvány, melyet Trek sorozatban még nem láthattunk.

Tovább

Idén is volt Viacommunity-nap

Nickelodeon-figurákkal festették tele a falakat a Viacom karitatív napján

A Viacom minden évben megrendezi karitatív eseményét, azaz a Viacommunity-napot, melynek keretén belül idén Dallos Bogi énekes, Marton Adrienn modell, és Janklovics Péter humorista segítettek a Pető Intézet játszóterének szépítésében. A gyerekek tévéelőfizetést is kaptak.

Tovább
süti beállítások módosítása