Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új izgalmakat hozott 2018 – év végi visszatekintő

2018. december 29. - Ádám // emTV.hu

Az idei év sok szempontból az egyik legizgalmasabb volt az emTV.hu majd' tízéves fennállása óta. Három podcastünk ötféle műsorfolyama indult idén, megrendeztünk öt közösségtalálkozót, valamint rengeteg izgalmas interjút készítettünk színművészekkel és televíziós szakemberekkel. Engedjétek meg, hogy a teljesség igénye nélkül sorra vegyem az év legnépszerűbb bejegyzéseit, és ezzel kívánjak minden Kedves Olvasónknak Boldog Újévet!

usz2_koztal.jpg

A januárt a sorozat magyar hangjaival forgatott élőszereplős Family Guy főcímforgatásának exkluzív beszámolójával, és csak nálunk látható kulisszavideókkal és fotókkal kezdtük. Februárban aztán találtunk egy majd' harmincéves felvételt a korai Danubius rádióról, márciusban pedig az újonnan indult Médiazabálók podcast keretein belül Kabai Zoltánnal, a Comedy Central regionális program- és brandigazgatójával beszélgettem. Áprilisban hangot adtam nemtetszésemnek, hogy a TV2 Tények képernyősei a kormánypártra történő szavazásra buzdítottak minket, májusban aztán vidámabb témákkal folytattuk: Kovács András Péterrel és Aradi Tiborral a Solo film kapcsán a Star Wars-ról beszélgettünk, a júniust pedig az Űrszekerek nevű Star Trek tematikus sci-fi portfóliónk első közösségtalálkozójának beszámolójával kezdtük. Aztán Láng Balázst, majd ismét KAP-ot kaptam mikrofonvégre. A humoristával ezúttal a Mélygarázs című sorozatáról beszélgettem, hogy aztán júliusban Zsigmond Tamarával folytassam az interjúk sorát.

szelfi_zsigmondtamara_adam.JPGA Médiazabálók podcast júliusi vendége, Zsigmond Tamara

Augusztusban beszámoltunk a Vissza a jövőbe sztárjainak közös fotójáról, szeptemberben pedig a TV2 Bogaras szülők című új sorozatát dicsértem. Októberben aztán meghallgattuk, ahogy Tordai Teri lánya és Berényi András Mr. Spockról beszélget, és kiderült, a Comedy Centrálnál igenis sokat számít a szinkronok minősége. Ott voltam az idei X-Faktor első adásának sajtóvetítésén, és megmutattuk a New York-i Comic Con legmenőbb cosplayereit is. Egyedüliként számoltunk be a SzkiTon Productions Klipszemlés díjáról, és csak nálunk volt látható, hogyan vette át díjait a Comedy Central születésnapi partiján Sheldon, Cartman, Peter Griffin és Beverly Goldberg.

vv8_5_adam_2.jpgA Való Világ 8.5 powered by Big Brother második helyezettje // fotó: RTL Magyarország

Közben az RTL Magyarország jóvoltából hét újságírókollégámmal adáson kívül huszonnégy órára beköltöztem a ValóVilágba. Miután kijöttem, Spilák Klárával, Turi Bálinttal, Dózsa Zoltánnal és Házi Sándorral beszélgettünk a szinkronizálásról. Decemberben Verebély Marcival, az X-Faktor főszerkesztőjével készítettem interjút, aztán a TV2 meghívott, hogy próbáljam ki a Gundel Takács Gáborral újrainduló Legyen Ön is Milliomos!-t, és természetesen ott voltam az RTL Klub új napi sorozata, a Drága örökösök bemutatóján is. A jövő évet pedig egy, a Való Világról szóló háttéranyaggal kezdjük, hiszen december végén Nyári Gábor, a műsor kreatív producere vezetett körbe a kulisszákban és mögöttük.

szelfi_bogdanyititi.jpgBogdányi Titanillával és Farkas Csabával a Parallaxis februári felvételén a Direct Dub szinkronstúdióban

Mindemellett különleges, a csak nálunk elérhető magyar nyelvű Star Trek tartalmak mellett, több, elsősorban tudományos és fantasztikus tematikus podcastet is készítünk. Az Impulzusnak idén különkiadása indult, miközben podcast formában, Vincze Miklós fizikus közreműködésével tért vissza a kétezres évek népszerű online sci-fi műsora, a Parallaxis, ami önálló tudományos oldalt, és ősszel kísérőműsort is kapott, míg médiás vonalon a Médiazabálókkal erősítettünk, de 2019-ben szeretnénk tovább bővíteni a műsorkínálatunkat. Emellett januárban egy sci-fi tematikus születésnapi party-val és Űrszekerek közösségtalálkozóval folytatódik ingyenes programsorozatunk a Vault 51 Gamer Barban!

Köszönjük ezt a fantasztikus évet! Tartsatok velünk 2019-ben is!

Boldog Újévet Kívánunk!

emTV.hu
címlapfotó: Űrszekerek második közösségtalálkozó: Kassai Károly, Jakab Csaba, Szersén Gyula, Németh Gábor
fotó: Farkas Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9714502382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása